De mooie dagen beginnen langzaam te veranderen in kortere, koude dagen. We zien steeds meer bladeren van de bomen vallen en de sjaals kunnen uit de kast. Tekenen dat herfst in Nederland arriveert. Een tijd ook dat je weer wat vaker binnen bent en de kaarsen aansteekt. Met deze items zorg je ervoor dat jouw interieur herfstproof is.

1. Heerlijk plaid

Een lekker plaid in de bank mag natuurlijk niet ontbreken. Installeer je op een regenachtige dag lekker op de bank met dit prachtige kleed van AAI made with love. Door het stonewashed effect heeft dit plaid een mooie vintage uitstraling gekregen. Verkrijgbaar in een aantal verschillende tinten en je vindt hem hier.
Heerlijk warm plaid2. Hip transparant lampje

Het wordt ’s avonds weer wat sneller donker en daardoor kun je wat meer behoefte hebben aan meer licht. Dit transparante lampje van Fatboy is wel een heel leuk exemplaar. Hij is draadloos en je kunt hem daarom overal neerzetten. Kun je hem in het voorjaar met mooier weer ook lekker buiten gebruiken. Je koopt hem hier.

Gaaf transparant lampje

3. Retro draadmand

Heb jij een houtkachel of open haard? Dan is deze draadmand perfect om ernaast te zetten en je houtblokken in te bewaren. Heb je nou geen haard? Ook met een aantal kussens of een plaid erin, staat deze draadmand geweldig. Dit mooie retro exemplaar van gekleurd staal koop je hier.

Stoere draadman

4. Industriële kandelaar

De herfst is weer een mooie tijd om de kaarsen aan te steken en het gezellig te maken in huis. Een mooie kandelaar is dan een perfecte verrijking van je interieur. Deze kun je op je dinertafel zetten, maar met een aantal verschillende kandelaars bij elkaar maak je ook een heel sfeervol geheel. Ga hier heen om deze te bemachtigen.

Gave, simpele zwart kandelaar

5. Mooie wanddecoratie

De bladeren vallen van de bomen en komen aan je muur! Botanisch wonen is nog steeds een trend en deze gave accessoire past daar perfect in. De afbeelding van een varenblad zit in 5 cm dik acryl, waardoor het ontzettend modern oogt. Hang hem op of zet hem ergens op. Maar eerst hier heen om deze aan te schaffen.

HKliving wanddecoratie