Iedereen heeft er thuis wel één. In de hal zijn ze echt onmisbaar om je jassen, tassen en andere spullen kwijt te kunnen. Eigenlijk is het een heel functioneel item waar vaak niet zo veel aandacht aan besteed wordt. Maar dit item kan ook een heel decoratief item zijn. En met decoratieve kapstokken willen we je in deze blog graag inspireren.

Je kunt natuurlijk gaan voor een traditionele kapstok in je hal, maar er zijn ook heel veel originelere opties. Heel veel kun je zelf maken. Haal bijvoorbeeld eens een mooie tak uit een bos, hang hem op en je hebt er al één. Ook met steigerbuizen kun je een heel leuk exemplaar maken waarmee je direct een originele hal hebt.

Kies in elke geval een kapstok die past bij de rest van je interieur, woonstijl en het aantal jassen dat je eraan wilt hangen.

Jassen aan een aantal bollen opgehangen twee kapstokken onder een trap Kapstok van koper  Kapstok van een oude tak Super gave kapstok Kapstok van metalen pijp Kapstok van steigerpijp

Beelden via:
1. Interiorjunkie 2. Decoracion 3. vtwonen 4. Curbly 5. Nordic Design 6. Bobedre 7. vtwonen