Beton in huis zie je tegenwoordig steeds meer. Waar je het al vaker zag terugkomen in cafés of hippe winkels heeft het toch ook echt de overstap naar huizen gemaakt. Veelal wordt het geassocieerd met een industriële woonstijl. Dit hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. Door het op de juiste manier te combineren kun je het in vele stijlen terug laten komen.

Van zichzelf is beton natuurlijk een heel hard, robuust en stoer materiaal. Wil je jouw interieur dus niet te mannelijk maken, dan doe je er goed aan om het op de juiste manier te combineren. Zorg voor een combinatie met wat warmere materialen. Het combineert fantastische met een mooi kleed, een stoffen bank, houten accessoires of een gebreide poef. Uiteraard kun je het met kleurencombinaties ook een stuk zachter maken. Kies voor lichte tinten, zacht roze, pastel of beige om de sfeer wat vrouwelijker te maken. Warme tinten als rood en bruin doen het ook uitstekend.

Je komt beton ook in allerlei toepassingen in huis tegen. Wat begon als een trend met vloeren en wanden, is nu eigenlijk in bijna alles terug te vinden. Robuuste aanrechtbladen gecombineerd met houten kastjes, betonnen lampen, tafels, bloempotten en stoelen. Eigenlijk is niets te gek.

Waar je beton dus ook in wilt gebruiken, inspiratie genoeg!

 

Betonnen tafeltje op wielen Een hele wand van beton

Toilet met pandomo op de muur

Betonnen hanglamp Betonnen wasbak in de badkamer Beton in huis aanrechtBetonnen bloempotten in huis