Tegenwoordig pronkt in menig interieur een industriële lamp. Wij zijn er zelf ook gek van en met name dan de échte oude exemplaren met hier en daar een buts eraf of een beetje roest. Deze lampen kunnen in veel stijlen gebruikt worden. Zeker ook wanneer de rest van het interieur niet industrieel is, kan het toch nog een hele gave aanvulling zijn.

Er zijn nu ook een hoop nieuwe exemplaren te koop met een industriële look. Dit is erg handig voor mensen die van iets meer strak in huis houden. Wil je nou een echt authentiek exemplaar hebben, dan kan het je wel heel wat speurwerk kosten. Struin oude markten af en zoek op marktplaats naar dat ene unieke exemplaar. Wanneer je het perfecte exemplaar gevonden hebt en eindelijk kunt ophangen, geeft dat natuurlijk wel ontzettend veel voldoening!

Wij hebben alvast wat mooie exemplaren voor je gezocht!

Industriële hanglamp  Industriële lampen boven het aanrecht

Industriële lampen boven eettafelGrote industriële lampen boven aanrecht  Industriële lampen aan schaarmechanisme

Betonnen fitting Staande industriële lamp

Zwarte industriële lampen