Iedereen heeft tegenwoordig zijn of haar telefoon vol staan met apps. Voor alles en nog wat is er wel een app. Wanneer je thuis wat wilt veranderen kan het ook heel handig zijn om gebruik te maken van een aantal woon-apps. Ben je nou op zoek naar inspiratie en nieuwe ideeën? Wij hebben een aantal erg handige woon-apps op een rijtje gezet!

  1. Palettes

Deze is super voor het maken en bewaren van kleurpaletten. Ben je op een foto een mooie kleur tegengekomen? Je kunt deze foto opslaan en makkelijk bijpassende kleuren toevoegen. Ook kun je kleuren combineren van verschillende kleurmodellen. In de gratis versie kun je een maximum aantal kleurpaletten opslaan, maar dat is genoeg voor de inrichting van jouw huis.

Palettes woon-app

  1. Flexa Visualizer

Dit is een ontzettend handige tool als je nog twijfelt over kleuren. Je kunt je telefoon op een wand richten en een de muur op je scherm voorzien van een kleur. Ook kun je een foto inladen en daarin verschillende kleuren op je wand testen. Zo kun je makkelijk zien welke kleuren het beste bij jouw interieur passen. Ook makkelijk wanneer je jouw kleur ideeën wilt delen met je familie en vrienden.

Flexa Visualizer app

  1. Droomhome

Dit is het woonportaal voor de laatste interieurtrends en wooninspiratie. Je kunt door meerdere foto’s scrollen en is ideaal om ideeën op te doen. Alles komt aan bod, van keukens en badkamers tot wonen en tuintrends.

Droomhome woon-app

  1. Stek woon & lifestyle magazine

Elke zes weken verschijnt er een nieuwe editie van dit magazine vol met inspiratie, woonproducten en praktische informatie. Ook kun je binnenkijken in andere huizen, krijg je verbouwingstips en doe-het-zelf ideeën. Met deze magazines heb je altijd wooninspiratie bij de hand.

Stek magazine app

Hopelijk kunnen bovenstaande applicaties je helpen om van jouw huis je droomwoning te maken. Vind je het nog steeds erg moeilijk om de juiste keuzes te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van interieuradvies door te nemen.