Iedereen heeft er thuis wel eentje hangen. Ze zijn ontzettend praktisch, maar vaak ook een mooie aanvulling in je interieur. Met een slim geplaatste spiegel kun je een ruimte ook nog groter laten lijken of lichter maken. Handig toch?

Je hebt ze in allerlei vormen. Vaak worden ze als enkeling opgehangen, maar het is ook erg leuk om er een aantal bij elkaar te plaatsen. Of om een spiegel te gebruiken in een collage met andere spullen. Eentje neerzetten in plaats van ophangen kan ook weer eens wat anders zijn.

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden met spiegels. Daarom deze keer wat inspiratie om thuis een spiegel een mooie plek te geven!

Grote spiegel op een schuifdeur 3 spiegels in vorm van een ruit Twee Jacques Adnet spiegels samen Ronde en rechthoekige spiegel samen Spiegel in de hal Staande spiegel in een hal Grote spiegel met oude houten lijst