Heb je jouw woning helemaal ingericht, maar heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt? Het toevoegen van eyecatchers kan wonderen verrichten. Het maakt een interieur vaak net wat persoonlijker en zorgt ervoor dat de ruimte af is.

Kan je woonkamer nog een leuke eyecatcher gebruiken? Eigenlijk kunnen er ontzettend veel spullen als eyecatcher gebruikt worden. Als je er maar voor zorgt dat het object niet in de ruimte verdwijnt, maar juist opvalt. Te denken valt bijvoorbeeld aan een mooie grote foto, een antiek object, een kleurrijke bank, een opvallende muur of een prachtige lamp. Een eyecatcher is een origineel object en is niet in alle interieurs terug te vinden. Dit maakt het uniek en zorgt ervoor dat het opvalt.

Hieronder willen we je inspireren met een paar prachtige eyecatchers voor in jouw interieur!

Surfplank als eyecatcher   Grote cactus als eyecatcherGele muur als eyecatcherVleugel als eyecatcher Grote spiegel als eyecatcherTipi tent als eyecatcherGele kast als eyecatcherGrote foto als eyecatcher Groene stoel als eyecatcher