December is weer begonnen en dat betekent natuurlijk weer een maand vol etentjes en feestelijkheden. Ook wij weten dat het ieder jaar weer een opgave kan zijn om leuke cadeaus te scoren. Daarom helpen we je een beetje en hebben een lijstje gemaakt met een aantal originele cadeaus. En het mooie is, ze hebben nog een mooi prijsje ook!

    Cadeautip mokken

Koffiemok met dierenprint

Deze set van 4 mokken hebben een gave print met dieren uit het bos. De print is zwart wit en de mokken zijn ideaal voor een lekker kopje koffie. Je koopt ze hier voor € 7,49.Cadeautip kussen

Kussen met botanische print

Deze linnen kussenhoes met motief van bladeren past perfect in een botanisch interieur. De bank krijgt direct een frisse look. De kussenhoes is hier te koop voor € 19,95.


Cadeautip koffie print

Koffie-print met klembord

Ken jij iemand wiens dag pas echt begint na een kop koffie? Dan is deze print met klembord het ideale cadeau. Zeker weten dat de ontvanger wel een mooi plaatsje hiervoor kan vinden! Je vindt ‘m hier voor € 18,50.

 


Cadeautip theedoek

Gave theedoek

Met deze theedoek van PT wordt de afwas doen weer een feestje. Het leuke dessin met raster, meerkat en kleurrijke afwerking is een aanwinst voor elke keuken. Hij is hier te koop voor € 10,95.

 Cadeautip zeep
Goede zeep in mooie flacon

Het aanrecht zal stukken mooier worden wanneer deze flacon erop staat. De zeep is op traditionele wijze gemaakt van kokos- en olijfolie. Ook op het toilet of in de badkamer zal deze zeker niet misstaan. Hij is hier te koop voor € 13,50.

 Cadeautip fotolijst
Gouden fotolijst

Deze fotolijst heeft aan twee kanten glas en is door middel van de gouden ketting op een prachtige plek aan de wand te hangen. De maat is 18 x 12,5 cm en is hier te koop voor € 10,99.

 


Cadeautip betonnen huisje
Betonnen huisje

Dit schattige huisje past perfect in een industrieel of scandinavisch interieur. Het beton geeft deze decoratie een stoere look die zowel bij mannen als vrouwen in de smaak zal vallen. Je koop ‘m hier voor € 7,95