Het is natuurlijk ontzettend leuk om je interieur eens in de zoveel tijd weer eens helemaal te veranderen. Helaas gaan hiermee wel een hoop kosten gepaard. Wij hebben nu een aantal tips voor je, waarmee je ook met een lager budget je huis toch weer een volledig andere look kunt geven.

Als eerste kun je beginnen met een grote schoonmaak. Een opgeruimd huis oogt heel anders en voelt veel gezelliger dan een rommelige kamer. In plaats van nieuwe items te kopen, kun je er nu juist beter een paar weghalen.

Koop een pot verf of wat rollen behang en geef een muur een nieuw uiterlijk. Deze uitgaven zijn vaak minimaal, maar maken wel direct een heel groot verschil. Kies liefst voor en heel andere kleur dan je nu hebt om zo het verschil het grootst te maken.

Als je een muur gaat schilderen en de meubels aan de kant moet zetten, kun je natuurlijk direct van de gelegenheid gebruik maken om de opstelling eens anders te maken. Dit kost je helemaal niets, maar maakt ook weer een wereld van verschil.

Een andere tip is om een aantal nieuwe accessoires te kopen. Wat het beste resultaat zal geven zijn nieuwe kussens, een plaid of een nieuw tapijt. Dit zijn relatief grote items en geven je meubels direct een frisse look.

Als je toch wat nieuwe meubels wilt kopen, kijk dan eens op een rommelmarkt, marktplaats of een kringloopwinkel. Hier kun je vaak nog hele gave exemplaren vinden. Als je ze zelf een nieuwe kleur geeft, kun je hele gave items creëren met minimale kosten.

We hopen dat bovenstaande tips je helpen om met een klein budget toch een andere look aan je interieur te geven.

Interieur veranderen met laag budget