Een interieur zo inrichten dat het echt een thuis wordt is nog best lastig. Het gaat erom dat jij jezelf lekker en fijn in je huis voelt. Een ‘eenvoudige’ manier om dit te bereiken is het interieur wat persoonlijker maken. Als jouw persoonlijkheid naar voren komt, zal je vanzelf meer op je gemak zijn in je huis. Hieronder een paar tips die je hierbij kunnen helpen.

Voeg een paar persoonlijke spullen of een item van een familielid dat dichtbij je staat toe. Een interieur waarin alleen maar nieuwe meubelstukken staan is weinig persoonlijk. Juist dat mooie oude kastje van opa en oma of dat masker van die reis in Afrika geven het jouw persoonlijke touch. Ga dus gerust eens op zoek of ergens op zolder nog wat moois staat wat een goede toevoeging is.

Een hele makkelijke manier om een interieur persoonlijker te maken is door het ophangen van foto’s. Kies uit al je foto’s een paar mooie exemplaren en laat ze afdrukken. Mooi is het een collage te maken van verschillende dierbare personen. Maak gebruik van verschillende lijstjes in verschillende groottes om het speels te houden. Tegenwoordig kun je de foto’s ook op allerlei materialen als plexiglas, aluminium of hout afdrukken. Kies een ondergrond die jij mooi vindt en je huis krijgt een echte persoonlijke touch.

Als laatste tip willen we je meegeven om de juiste kleuren te kiezen. Een kleur kiezen puur omdat deze nu trendy is maakt je interieur niet persoonlijker. Kies een kleur die je echt mooi vindt en bij je past. Wanneer je deze op de juiste manier toepast in terug laat komen in het geheel zal je een interieur creëren waarin jij je echt thuis voelt.

Fotolijsten voor een persoonlijk interieur muurkleur voor persoonlijk interieur Vakantieherinnering persoonlijk interieur