Soms willen een bepaald merk of een specifieke winkel waar we vaker mee werken wat meer onder de aandacht brengen. Dit keer een winkel in de spotlight waar we zelf graag naartoe gaan en veel klanten naartoe verwijzen. Flinders is begonnen als een kleine winkel in Amsterdam, maar ze hebben inmiddels een gave winkel op het hembrugterrein in Zaandam en daarnaast nog een heel uitgebreide webshop.

Je vindt bij Flinders meer dan 25.000 designproducten die in verschillende woonstijlen passen. Mooie Scandinavische merken als Hay en Muuto, maar ook bijvoorbeeld Moooi, Vitra en Foscarini. In totaal hebben ze meer dan 150 designlabels in de collectie. Of je nu op zoek bent naar woonaccessoires, mooie verlichting of kwaliteit meubels, je vindt het zeker bij Flinders.

Doordat ze een zeer groot magazijn hebben, zijn veel producten snel te leveren. Je hoeft vaak dus niet lang te wachten op je nieuwe aankoop en dat is wel zo fijn. Naast de winkel en webshop heeft Flinders ook twee café’s, in Groningen en Hilversum. Hier kun je lekker en gezond eten. Het gehele interieur is van Flinders en direct via tablets te bestellen!

Benieuwd geworden naar deze prachtige winkel? Ga dan snel naar de site  (www.flinders.nl) en neem een kijkje. In de maand oktober profiteer je nog van woonmaand deals!

Beelden via:

Flinders