Een greep uit onze portfolio


Hieronder een aantal voorbeelden van ontwerpen die wij gemaakt en uitgevoerd hebben. Klik op de foto voor een vergrote weergave.

NIEUW!

Benedenwoning Amsterdam


Dit huis was al erg gaaf ingericht toen onze klanten het kochten, maar met andere kleuren, nieuwe vloer en meubels is het helemaal af en eigenlijk niet meer te vergelijken met hoe zij het gekocht hebben. De bewoners zijn erg blij met het resultaat en wonen hier erg plezierig. En dat kunnen wij ons voorstellen in dit gave interieur.

Woonhuis Amstelveen


Deze jaren '30 woning in Amstelveen heeft afgelopen jaar een grondige verbouwing ondergaan. De benedenverdieping heeft een open structuur gekregen met een heerlijke zithoek en een ruim eetgedeelte. Door het kleurgebruik wordt de zithoek echt een lekkere plek om 's avonds gezellig door te brengen. De gave betonnen vloer maakt het geheel helemaal af en zorgt voor een stoer, maar warm huis.

Heerlijke zithoek met geweldige kleur - Atelier09
Oude deuren in de kleur van de muur - Atelier09
Scandinavische eethoek - Atelier09
Gaaf groot kunstwerk aan de muur! - Atelier09
Wat een gezellig geheel! - Atelier09
Hier kun je wel even vertoeven - Atelier09

Driedubbele bovenwoning Amsterdam-Zuid


Onlangs kregen wij de vraag het hele huis in te richten van dit gezin dat vanuit Italië hierheen ging verhuizen. Er werd, naast een aantal persoonlijke spullen, niets meegenomen. We konden ons dus helemaal uitleven op alle meubels. Het resultaat is naar alle tevredenheid ontvangen en het gezin heeft in Nederland nu echt een thuis gekregen.

Super lekkere tv-hoek - Atelier09
Vanuit de keuken zo de eethoek in - Atelier09
Mooie stalen deuren - Atelier09
Gave stalen apothekerskast met servies - Atelier09
Gekleurde eethoek met gave lamp - Atelier09
Lekkere zithoek bij de haard - Atelier09

Woonhuis Amsterdam IJburg


Voor deze woning op IJburg hebben we een ontwerp gemaakt voor de woonverdieping. De stijl die we gehanteerd hebben is voornamelijk Scandinavisch, maar we hebben wel wat donkerder tinten hout toegepast om het wat warmer te maken. Het trappenhuis is in zijn geheel over drie verdiepingen behangen. Dit is een gave eyecatcher, maar zorgt ook voor een verbinding tussen de verdiepingen.

Lekker Scandinavische zithoek - Atelier09
Verschillende stoeltjes van Fest - Atelier09
Lekker leeshoekje - Atelier09
Dit behang hangt langs het hele trappenhuis - Atelier09
Gave stoelen van Fest en Louis Poulsen lampen - Atelier09
Lekkere zithoek bij de tv - Atelier09
Spiegels in de hal - Atelier09

Twee-onder-een-kap Limmen


Een nieuw gebouwde twee-onder-een-kapwoning in een recent opgeleverde nieuwbouwwijk. Deze woning is alles behalve saai te noemen. Op de benedenverdieping is geen enkele muur wit. Het kleurrijke geheel zorgt voor een intieme sfeer en is zeker niet te bont. De sfeer is een fijne combinatie tussen industrieel en vintage.

Wat een mooie sfeer in de woonkamer - Atelier09
Lekkere tv-hoek met vintage uitstraling - Atelier09
Mooie houten keuken met industriële uitstraling - Atelier09
Leuke gele bank gecombineerd met roze en groen - Atelier09

Benedenwoning Amsterdam


Deze heerlijke benedenwoning in Amsterdam Oud-Zuid is helemaal gerenoveerd. Het ontwerp is erg licht met een mooie houten vloer en prachtige stalen elementen erin. Hierdoor krijgt het een stoer en industrieel uiterlijk. Voor de meubels hebben we een combinatie tussen industrieel en Scandinavisch gehanteerd. Hiermee hebben we ook wat meer kleur toegevoegd in het geheel.

Eettafel met gave lampen aan de wand - Atelier09
Verschillende accessoires op dressoir - Atelier09
Daar kun je wel lekker een serie kijken! - Atelier09
Mooie fleurige bos bloemen - Atelier09
Gave stalen hal en zithoek - Atelier09
Ruime eethoek voor lichte keuken met eiland - Atelier09

Ontwerp tv-programma: Alles over wonen in actie


Voor het televisie programma 'Alles over wonen in actie' op SBS6 hebben wij een ontwerp gemaakt voor een woonkamer. In dit programma worden mensen geholpen die het wat minder hebben of het verdienen in het zonnetje gezet te worden. Met minimale middelen hebben we er een gezellige woonkamer van weten te maken voor de bewoonster en haar drie dochters.

Heerlijke sofa om met hele gezin in te zitten - Atelier09
Overzicht van de woonkamer - Atelier09
Super tv-meubel - Atelier09
Toch nog een lekkere zithoek in de kleine woning - Atelier09

Woonhuis Utrecht


Onlangs hebben we een mooi ontwerp gemaakt voor deze woning in Utrecht. De benedenverdieping heeft een uitbouw gekregen is helemaal aangepakt. Het ontwerp is een mooie combinatie van industrieel met Oosterse invloeden. Warme tinten worden afgewisseld met stoerdere materialen als onbewerkt hout en staal.

 

blockquote

Het lukte ons zelf niet echt om van ons huis een stijlvol geheel te maken. Toen we een nieuw huis kochten hebben we de hulp ingeschakeld van Atelier09. We waren heel blij verrast met het ontwerp. Eigentijds maar ook duurzaam, creatief en binnen ons budget. Wat ook fijn is: je weet direct waar je alle meubels en accessoires moet halen en welke verf je moet hebben. Dat scheelt je veel tijd. Bedankt Atelier09!


 

Heerlijke bank om in neer te ploffen - Atelier09

Vrijstaande villa Heiloo


Deze vrijstaande villa is bijna helemaal onder handen genomen. Er is een praktische uitbouw gebouwd waar de keuken in geplaatst is. Het interieur wordt gekenmerkt door natuurlijk tinten en heeft een klassieke uitstraling. Er is echt een woning gecreëerd waar de bewoners met veel plezier de komende jaren zonder zorgen kunnen wonen.

Woonkamer in natuurlijke tinten | Atelier09
Prachtig wit huis in Heiloo | Atelier09
Badkamer met wit meubel | Atelier09
Hal met op maat gemaakte kapstok | Atelier09
Overzicht van prachtig aangelegde tuin | Atelier09
Strakke witte keuken met leuk rek voor planken | Atelier09
Klassiek, rustig zitgedeelte | Atelier09

Luxe accomodaties (boomhuizen) in Castricum


Camping Geversduin in Castricum heeft afgelopen winter nieuwe accomodaties laten bouwen waar wij de inrichting voor verzorgt hebben. In deze boomhuizen verblijf je als het ware tussen de boomtoppen. De inrichting is helemaal afgestemd op het groene, natuurlijke recreëren.

Lekkere ovale tafel om met het gezin aan te eten
Buitenkant van de boomhuizen
Een lekkere bank om even in te zitten
Ook kun je gewoon lekker koken
Entree met een afbeelding van een specht
Hangplantjes in de hoek boven de trap

Appartement Amsterdam


Wat gaat mee, wat gaat niet mee? Dat zijn lastige vragen wanneer je gaat samenwonen en zorgen soms voor de nodige meningsverschillen. Voor een jong stel uit Amsterdam hebben we deze zorg uit handen genomen en een ontwerp mogen maken waarin we gebruik hebben gemaakt van bestaande meubels en nieuwe items. We hebben wat gaafs weten neer te zetten voor een laag budget en waarin beide bewoners zich helemaal thuis voelen.

Woonkamer met blauwe muur
Verschillende accessoires voor een blauwe muur
Tijdloze keuken met industrieel krukken - Atelier09
Toffe glimmende wand achter de tafel - Atelier09
Groen dressoir met accessoires
Toilet met pandomo op de muur
Close-up van een hoek in de woonkamer

Appartement Amsterdam


Wat gaat mee, wat gaat niet mee? Dat zijn lastige vragen wanneer je gaat samenwonen en zorgen soms voor de nodige meningsverschillen. Voor een jong stel uit Amsterdam hebben we deze zorg uit handen genomen en een ontwerp mogen maken waarin we gebruik hebben gemaakt van bestaande meubels en nieuwe items. We hebben wat gaafs weten neer te zetten voor een laag budget en waarin beide bewoners zich helemaal thuis voelen.

Woonkamer met blauwe muur
Verschillende accessoires voor een blauwe muur
Tijdloze keuken met industrieel krukken - Atelier09
Toffe glimmende wand achter de tafel - Atelier09
Groen dressoir met accessoires
Toilet met pandomo op de muur
Close-up van een hoek in de woonkamer

Appartement Haarlem


In dit appartement dat boven een winkel in Haarlem zit is met een klein budget een ontzettend leuke en lichte woning gecreëerd. Bovendien is er in de woning ook een plek waar met het hele personeel gezellig geluncht kan worden. Helemaal naar de wensen van de opdrachtgever!

 

blockquote

Atelier 09 uit Amsterdam is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Elise en Tim voelen goed aan wat je precies bedoeld en vertalen dat naar een moderne eigentijdse stijl. Ik vond het heerlijk om met hun “boodschappenlijstje”te gaan shoppen zonder dat ik zelf moest zoeken in welke winkel ik wat moest gaan halen. Voor mij echt een uitkomst! Ook de keuze stress van past dit nu wel of niet heb je niet op deze manier. Het is een prachtig licht en ruim appartement/gebruiksruimte geworden waar met veel plezier gewerkt en geleefd word. Precies zoals ik 't me voorgesteld had! Ik ben zo tevreden dat ze binnenkort een nieuwe opdracht van mij krijgen. Heel veel Dank! - Mirjam Sengers

Foto van appartement Haarlem
Close-up van van bank
Foto van eettafel van appartement in Haarlem
Hal met half geschilderde muur
Foto van wandplank met leren ophangsysteem

Gerenoveerde villa Heiloo


Deze vrijstaande villa is de afgelopen tijd volledig onder handen genomen. Zowel de binnen- als de buitenzijde zijn compleet aangepakt. Na deze grote verbouwing genieten de bewoners nu volop van hun nieuwe stek. De vele adviezen en ideeën voor het interieur hebben gezorgd voor een prachtig eindresultaat!

Buitenkant van woning in Heiloo
Keuken van woning in Heiloo
Eettafel van woning in Heiloo
Woonkamer van woning in Heiloo
Zithoek van woning in Heiloo
Wand met schoolbordverf van woning in Heiloo
Slaapkamer van woning in Heiloo
Kinderkamer zoon van woning in Heiloo
Kinderkamer dochter van woning in Heiloo

Exclusieve logiesaccommodaties Castricum


Voor een camping in Castricum hebben we een inrichting ontworpen die helemaal aansluit op het thema van deze accommodaties. Het groentehuisje is een nieuwe manier van smaakvol tuinieren. Het is een moestuin zoals je die nog nooit gezien hebt. Je kunt binnen en buiten genieten van vers geplukte kruiden en groentes.

(Foto's door: sannetiebie.nl)

Overzichtsfoto van het gehele groentehuisje op Geversuin
Eetkamer van groentehuisje Geversduin
Close-up van groenten in sleuf op tafel
Close-up van Peterselie
Slaapkamer van Groentehuisje op Geversduin
Sla en kookboeken om zelf groenten te planten

Tuinfeest Egmond


Geen uitdaging is ons te gek en we stonden dus ook te springen toen we deze opdracht kregen. Voor een tuinfeest hebben we de styling mogen doen, wat geresulteerd heeft in een uiterst sfeervolle omgeving en uiteindelijk een prachtig feest.

blockquote

 

Mijn vrouw en ik hebben een tuinfeest gegeven omdat we beide 60 werden. Dit werd verzorgd door de mensen van
Atelier09. Mede door de inrichting en aankleding werd het een fantastisch feest waar we lang op terug kunnen kijken. Op en top super!


 

Opgezette tenten met tafels bij tuinfeest
Gedekte tafels bij een tuinfeest
Close-up van gedekte tafels bij Tuinfeest

Vrijstaande villa Egmond


Voor het ontwerp van de benedenverdieping van dit klassieke woonhuis in Egmond is de wens van de bewoners om veel gasten te kunnen ontvangen helemaal geslaagd. Naast de hoek voor de tv is er een aparte zithoek gemaakt, waar heerlijk gezeten kan worden. Tevens is de ruimte in de aparte eetkamer optimaal benut met een tafel waar gasten riant aan kunnen dineren.

Zijkant van de woonkamer van een villa in Egmond
Voorzijde van woonkamer van een villa in Egmond
Woonkamer van villa in Egmond
Eetkamer van villa in Egmond