Een greep uit onze portfolio


Lekker Scandinavische zithoek - Atelier09

NIEUW!

Woonhuis Amsterdam


Voor deze woning op IJburg hebben we een ontwerp gemaakt voor de woonverdieping. De stijl die we gehanteerd hebben is voornamelijk Scandinavisch, maar we hebben wel wat donkerder tinten hout toegepast om het wat warmer te maken. Het trappenhuis is in zijn geheel over drie verdiepingen behangen. Dit is een gave eyecatcher, maar zorgt ook voor een verbinding tussen de verdiepingen.

 

Twee-onder-een-kap Limmen


Een nieuw gebouwde twee-onder-een-kapwoning in een recent opgeleverde nieuwbouwwijk. Deze woning is alles behalve saai te noemen. Op de benedenverdieping is geen enkele muur wit. Het kleurrijke geheel zorgt voor een intieme sfeer en is zeker niet te bont. De sfeer is een fijne combinatie tussen industrieel en vintage.

 

Benedenwoning Amsterdam


Deze heerlijke benedenwoning in Amsterdam Oud-Zuid is helemaal gerenoveerd. Het ontwerp is erg licht met een mooie houten vloer en prachtige stalen elementen erin. Hierdoor krijgt het een stoer en industrieel uiterlijk. Voor de meubels hebben we een combinatie tussen industrieel en Scandinavisch gehanteerd. Hiermee hebben we ook wat meer kleur toegevoegd in het geheel.

 

Ontwerp tv-programma: Alles over wonen in actie


Voor het televisie programma 'Alles over wonen in actie' op SBS6 hebben wij een ontwerp gemaakt voor een woonkamer. In dit programma worden mensen geholpen die het wat minder hebben of het verdienen in het zonnetje gezet te worden. Met minimale middelen hebben we er een gezellige woonkamer van weten te maken voor de bewoonster en haar drie dochters.

 

Woonhuis Utrecht


Onlangs hebben we een mooi ontwerp gemaakt voor deze woning in Utrecht. De benedenverdieping heeft een uitbouw gekregen is helemaal aangepakt. Het ontwerp is een mooie combinatie van industrieel met Oosterse invloeden. Warme tinten worden afgewisseld met stoerdere materialen als onbewerkt hout en staal.

blockquote

Het lukte ons zelf niet echt om van ons huis een stijlvol geheel te maken. Toen we een nieuw huis kochten hebben we de hulp ingeschakeld van Atelier09. We waren heel blij verrast met het ontwerp. Eigentijds maar ook duurzaam, creatief en binnen ons budget. Wat ook fijn is: je weet direct waar je alle meubels en accessoires moet halen en welke verf je moet hebben. Dat scheelt je veel tijd. Bedankt Atelier09!


 

Vrijstaande villa Heiloo


Deze vrijstaande villa is bijna helemaal onder handen genomen. Er is een praktische uitbouw gebouwd waar de keuken in geplaatst is. Het interieur wordt gekenmerkt door natuurlijk tinten en heeft een klassieke uitstraling. Er is echt een woning gecreëerd waar de bewoners met veel plezier de komende jaren zonder zorgen kunnen wonen.

 

Luxe accomodaties (boomhuizen) in Castricum


Camping Geversduin in Castricum heeft afgelopen winter nieuwe accomodaties laten bouwen waar wij de inrichting voor verzorgt hebben. In deze boomhuizen verblijf je als het ware tussen de boomtoppen. De inrichting is helemaal afgestemd op het groene, natuurlijke recreëren.

 

Appartement Amsterdam


Wat gaat mee, wat gaat niet mee? Dat zijn lastige vragen wanneer je gaat samenwonen en zorgen soms voor de nodige meningsverschillen. Voor een jong stel uit Amsterdam hebben we deze zorg uit handen genomen en een ontwerp mogen maken waarin we gebruik hebben gemaakt van bestaande meubels en nieuwe items. We hebben wat gaafs weten neer te zetten voor een laag budget en waarin beide bewoners zich helemaal thuis voelen.

 

Appartement Haarlem


In dit appartement dat boven een winkel in Haarlem zit is met een klein budget een ontzettend leuke en lichte woning gecreëerd. Bovendien is er in de woning ook een plek waar met het hele personeel gezellig geluncht kan worden. Helemaal naar de wensen van de opdrachtgever!

blockquote

Atelier 09 uit Amsterdam is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Elise en Tim voelen goed aan wat je precies bedoeld en vertalen dat naar een moderne eigentijdse stijl. Ik vond het heerlijk om met hun “boodschappenlijstje”te gaan shoppen zonder dat ik zelf moest zoeken in welke winkel ik wat moest gaan halen. Voor mij echt een uitkomst! Ook de keuze stress van past dit nu wel of niet heb je niet op deze manier. Het is een prachtig licht en ruim appartement/gebruiksruimte geworden waar met veel plezier gewerkt en geleefd word. Precies zoals ik 't me voorgesteld had! Ik ben zo tevreden dat ze binnenkort een nieuwe opdracht van mij krijgen. Heel veel Dank! - Mirjam Sengers


 

Gerenoveerde villa Heiloo


Deze vrijstaande villa is de afgelopen tijd volledig onder handen genomen. Zowel de binnen- als de buitenzijde zijn compleet aangepakt. Na deze grote verbouwing genieten de bewoners nu volop van hun nieuwe stek. De vele adviezen en ideeën voor het interieur hebben gezorgd voor een prachtig eindresultaat!

 

Exclusieve logiesaccommodaties Castricum


Voor een camping in Castricum hebben we een inrichting ontworpen die helemaal aansluit op het thema van deze accommodaties. Het groentehuisje is een nieuwe manier van smaakvol tuinieren. Het is een moestuin zoals je die nog nooit gezien hebt. Je kunt binnen en buiten genieten van vers geplukte kruiden en groentes.

(Foto's door: sannetiebie.nl)

 

Vrijstaande villa Soest

 


Bij de opdracht voor deze karakteristieke woning in Soest hebben we een plan gemaakt voor de gehele benedenverdieping en hebben we de bewoners kunnen overtuigen eens niet te kiezen voor wit. Dat heeft geleid tot een prachtig eindresultaat.blockquote

Toen wij de mogelijkheid kregen om ons interieur te laten ontwerpen door Tim en Elise, waren we meteen enthousiast. Aan onze vorige woning ontbrak kleur en daardoor ook de sfeer die we graag zouden willen. We hebben met een moodboard proberen aan te geven wat we leuk vinden, maar wat Tim en Elise er van gemaakt hebben is veel mooier dan wat wij ooit hadden kunnen bedenken. Ze hebben de stijl van het huis perfect gecombineerd met zowel moderne als ook authentieke elementen. Het gebruik van verschillende (natuurlijke) materialen, gecombineerd met mooie warme kleuren zorgt ervoor dat wij ons echt thuis voelen in ons huis. - Dirk van der Werff


 

Tuinfeest Egmond

 


Geen uitdaging is ons te gek en we stonden dus ook te springen toen we deze opdracht kregen. Voor een tuinfeest hebben we de styling mogen doen, wat geresulteerd heeft in een uiterst sfeervolle omgeving en uiteindelijk een prachtig feest.blockquote 

Mijn vrouw en ik hebben een tuinfeest gegeven omdat we beide 60 werden. Dit werd verzorgd door de mensen vanAtelier09. Mede door de inrichting en aankleding werd het een fantastisch feest waar we lang op terug kunnen kijken. Op en top super!


 

Vrijstaande villa Egmond

 


Voor het ontwerp van de benedenverdieping van dit klassieke woonhuis in Egmond is de wens van de bewoners om veel gasten te kunnen ontvangen helemaal geslaagd. Naast de hoek voor de tv is er een aparte zithoek gemaakt, waar heerlijk gezeten kan worden. Tevens is de ruimte in de aparte eetkamer optimaal benut met een tafel waar gasten riant aan kunnen dineren.

SaveSaveSaveSave