Onze diensten


 

Voor elk interieur geldt dat u zich er comfortabel en goed in moet voelen!

Hier kan Atelier09 u goed bij helpen. Voor ons is geen uitdaging te gek. Wij geven zowel voor de particuliere als zakelijke markt interieur- en kleuradvies en ontwerpen de inrichting van woningen, kantoren, vakantiehuizen, horeca-gelegenheden of hotelkamers.

Daarbij is een persoonlijke kennismaking altijd belangrijk. We brengen samen uw wensen en behoeften in kaart. Op deze manier kunnen we u leren kennen en een resultaat neerzetten dat aan al uw eisen voldoet.

- Vindt u het lastig om zelf keuzes te maken?
- Heeft u een nieuw huis gekocht?
- Gaat u binnenkort samenwonen?
- Gaan de kinderen de deur uit?
- Is er gezinsuitbreiding op komst?

Wanneer het antwoord op één van bovenstaande vragen ja is, dan is het wellicht een goed idee om hulp van Atelier09 in te schakelen.

Wilt u één van onderstaande pakketten boeken of heeft u andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Scroll voor zakelijke diensten naar beneden.

Kleuradvies aan huis


U wilt graag de kleuren in uw woning veranderen, maar geen idee waar te beginnen?

Thuis wil je je lekker voelen. Hier hebben de kleuren een grote invloed op. Wij komen bij u thuis en nemen allereerst de sfeer door die u beoogt te bereiken. We kijken naar de ruimte, de lichtinval, de aanwezige meubels en gaan vervolgens aan de slag met stijlsuggesties, kleurenstalen en kleurenwaaiers. Aan de hand hiervan maken we een advies waar u direct mee aan de slag kunt!

Duur van het gesprek: ca 1-1½ uur


"Ook leuk om als cadeau te geven!"


€ 100,-      Bestel nu 
of bel 06-21875965

Persoonlijk interieur ontwerp


U wilt niet alleen een kleuradvies, maar graag een compleet adviesplan? Wij komen bij u op locatie alles doornemen en werken vervolgens een compleet interieur adviesplan uit.

Het pakket bevat het volgende:

- Een persoonlijke intake bij u op locatie
- Een uitgewerkte visie van het ontwerp
- Een moodboard met het sfeerbeeld.
- Een kleuren- en materiaalplan
- Een meubelplan
- Verlichtingsadvies
- Advies voor raamdecoratie
- Indeling van de ruimte op een plattegrond
op schaal
- Tips en ideeën voor accessoires
- Verkoopadressen en prijzen
- Presentatie van het plan bij u op locatie
- Ingebonden versie van het plan op a3
formaat

Dit plan is perfect om daarna zelf aan de slag te gaan.


€ 495,-      Bestel nu 
of bel 06-21875965

Persoonlijk interieur ontwerp inclusief uitvoering


U wilt een volledig plan, maar heeft geen tijd of zin om zelf de meubels te kopen en schilders/stucadoors/meubelmakers te regelen? Dan is dit pakket perfect voor u. Wij komen persoonlijk kennis maken om uw wensen en behoeften door te nemen. Wij gaan hiermee aan de slag om voor u een persoonlijk plan te maken.

Het plan omvat alle punten uit het persoonlijk interieur ontwerp. Daarna zullen wij alle vakmensen die nodig zijn voor u regelen en offertes aanvragen. Ook zullen we de aanschaf van de meubels uit het plan voor u regelen. Dit ontneemt u een hoop tijd en zorgen om naar verschillende winkels te gaan. Als alles in uw huis staat, zullen wij zorgen dat het een mooi geheel wordt en uw woning stylen. Zodoende is de final touch ook helemaal perfect!

Met dit plan worden alle zorgen u ontnomen.


€ 1495,-      Bestel nu 
of bel 06-21875965

Bovenstaande tarieven zijn voor het ontwerp van 1 ruimte of 2 geschakelde ruimtes (maximaal 100 m2), exclusief 21% btw, inclusief reiskosten binnen een straal van 30 km rond Amsterdam. Daarbuiten wordt € 0,25 per km gerekend. Wanneer de reistijd langer dan 1 uur is rekenen we  € 30,- per uur extra.


PAKKET OP MAAT

Gaat u grondig verbouwen?  Atelier09 is de perfecte partij om voor u de inrichting te ontwerpen. In dit geval maken we graag een offerte op maat. 

We beginnen dan met een persoonlijk intake gesprek waarin we alle wensen en eisen vaststellen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het bepalen van de sfeer. Na de presentatie hiervan zullen we er samen aan gaan schaven, zodat wij een definitief plan kunnen gaan maken voor u.

Het plan dat we maken zal bestaan uit de punten genoemd in het persoonlijk interieur ontwerp. We zullen nu alleen meerdere ruimtes ontwerpen en vaker tussentijdse evaluaties hebben. Ook is het mogelijk dat wij voor u de vakmensen regelen. Atelier09 heeft een groot netwerk van specialisten die elke klus voor u kunnen klaren.

Wilt u meer weten over wat mogelijk is? Neem contact op voor een gratis intake gesprek en een offerte op maat! 


VERKOOPSTYLING

Gaat u binnenkort uw huis verkopen of staat deze al een tijdje te koop? Atelier09 is de perfecte partij om de verkoop een duwtje in de rug te geven. Met verkoopstyling vergroot u de kansen op een snelle verkoop aanzienlijk. Bovendien worden woningen daarna vaak voor een veel gunstiger prijs verkocht. Een woning moet voor een verkoop in een neutrale, rustige manier ingericht zijn om een zo groot mogelijk publiek aan te trekken. Bovendien is gebleken dat de meeste mensen niet door een huidige inrichting kunnen heenkijken. Wanneer u de verkoop van een woning wilt versnellen loont het veel meer om een geringe uitgave aan verkoopstyling te doen dan om de verkoopprijs te laten zakken.

Adviesgesprek


Samen gaan we door uw woning en kijken we waar de verbeterpunten zijn. Dit duurt ca. 1 uur. Wij zullen een rapport voor u opmaken met de verschillende aandachtspunten erin uitgewerkt.


€ 125,-      Bestel nu Of bel 06-21875965

Verkoopstyling op maat


Nadat we door uw huis gelopen zijn, zullen we direct aan de slag gaan. Waar nodig halen we items weg of plaatsen we juist items. We zorgen ervoor dat het geheel er aansprekend uit komt te zien zodat er goede foto’s gemaakt kunnen worden.


€ 250,-     Bestel nu Of bel 06-21875965

Bovenstaande tarieven zijn exclusief 21% btw en inclusief reiskosten binnen een straal van 30 km rond Amsterdam. Daarbuiten wordt € 0,25 per km gerekend. Wanneer de reistijd langer dan 1 uur is rekenen we  € 30,- per uur extra.


ATELIER09 VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Bij Atelier09 vinden wij het de grootste uitdaging om voor uw bedrijf de identiteit te vertalen naar een inspirerende omgeving voor personeel en klanten. Wij streven er altijd naar om voor uw onderneming een uniek, onderscheidend, opmerkelijk en exclusief onwerp te maken. Wij genieten ervan als terugkerende klanten toch nog iets nieuws in het ontwerp kunnen ontdekken. Uiteraard staat gebruiksgemak voorop en zijn de ontwerpen altijd praktisch.

Wij geven adviezen en maken ontwerpen waarin al u wensen terugkomen. Nog meer dan bij de particuliere markt wordt hierin nauw met uzelf samengewerkt.

Om tot het beste ontwerp te komen starten we altijd met een oriënterend gesprek om alle behoeften, wensen en eisen door te nemen. Wij gaan hiermee aan de slag en maken voor u een voorstel en een offerte op maat. Vervolgens starten we met uw ontwerp.

Wilt u meer weten over wat mogelijk is? Neem contact op voor een gratis intake gesprek en een offerte op maat!


OVERIGE DIENSTEN

Wilt u graag één van ons mee als persoonlijk shopper voor uw meubels of accessoires? Of wilt u graag één van ons op locatie laten stylen. Dit is mogelijk voor € 75,- per uur, inclusief 21% btw en reiskosten binnen een straal van 30 km rond Amsterdam. Daarbuiten wordt € 0,30 per km extra gerekend en wanneer de reistijd langer dan 1 uur is rekenen we  € 30,- per uur extra.

Wilt u meer weten over wat mogelijk is? Neem contact op voor vragen.