Favoriet merk in de spotlight: Fest Amsterdam

Zo af en toe hebben we een merk waarvan wij vinden dat het wel wat extra aandacht mag hebben. Zelf zijn we fan van Fest Amsterdam, een relatief jong Nederlands merk. In 2013 ontstaan uit een persoonlijke behoefte aan goed ontworpen meubels zonder designer prijzen. Omdat ontwerper en oprichter Femke geen mooie meubels en accessoires kon vinden voor betaalbare prijzen besloot ze om het zelf te gaan ontwerpen. Fest Amsterdam was geboren.

Fest Dunbar Fest eetstoelen

De collectie van Fest Amsterdam bestaat uit een serie comfortabele banken, speelse accessoires en andere tijdloze items. De banken zijn in heel veel verschillende stoffen te verkrijgen. Of je nou een Scandinavisch interieur hebt of meer houdt van modern design, er is altijd wel wat te vinden. En één ding weet je zeker, het zijn stuk voor stuk producten waar je blij van wordt!

Bij alle ontwerpen wordt rekening gehouden met comfort, prijs en kwaliteit. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende materialen als bamboe, metaal, leer en stof. Veelal hebben de meubels een kleurrijke twist, maar als je meer van zwart/wit houdt zijn er ook opties voor je.

Fest Showroom

Je vindt de winkel van Fest Amsterdam aan de van Woustraat 111 in Amsterdam, maar de collecties zijn ook bij tal van andere winkels en webshops verkrijgbaar. En als het goed is in 2018 ook in een gloednieuwe winkel in Utrecht. Wil je meer weten over dit te gekke merk? Ga dan naar de website of neem contact met ons op. Wij kunnen je ook met alle vragen helpen!

Beelden via:

Fest Amsterdam